contact usjapanese

百合丘キリスト教会建物の写真
The mission statement of the Yurigaoka Christ Church
Our mission is to lead all people into a new, Christ-centered life and to grow together in Him.
(Based on Matthew 28:19-20a)
Yurigaoka Christ Church
 1-12 Yurigaoka, Asao-ku
 Kawasaki, Kanagawa,
 215-0011 JAPAN
 Phone: 044-966-0052
 Fax: 044-953-5495

教会からのお知らせ

Events

Children’s Message:
During the Worship Service,
Every 3rd Sunday
For elementary school children
Easy-to-understand stories from the Bible are shared in a separate room.
Angels’ Gathering:
During the Worship Service,
Every 4th Sunday
For pre-school children
This is a fun program in a separate room. Please come and join us with your children.
Home Groups:
8:00pm-, Fri,
10:00am-, Tues,
10:00am-, Sat,
People gather together to learn the Bible, pray, and talk in a home environment. Please contact the church for details.
Wednesday Prayer Meetings:
10:00am-11:30am / 8:00pm-9:00pm,
every Wednesday.
We spend time together to share God`s presence in our daily lives, to learn from the Bible and to pray for each other.

Bible Study Class and Worship Service

Bible Study Class:
9:30am-10:30am, Sundays
For anyone from children to adults, we have Bible Study Classes where you can learn the Bible in a way that is fun and easy to understand.
Worship Service:
10:45am-12:00pm, Sundays
We worship God with joy and gratitude. You can hear preaching that is applicable to your lives and experience a time filled with prayer and praise.
Our worship service is in Japanese, but we have simultaneous interpretation in English available for you.

Audio files from the Worship Services that can be downloaded. Messages from the weekly newsletter are also available.
sorry, still under construction.
Please come and join us. Invite your friends and families. Everyone is welcomed!
Affiliated with the Yurigaoka Christ Church, we have children from 3 to 5 years of age. Surrounded by the love of Christ, they grow healthy and tender.
Copyright © 2011 Yurigaoka Christ Church,All rights received.